KIDS BOXING TRAINING

Ook kinderen kunnen bij Boxingstudio MM terecht om (beter) te leren boksen zonder fysiek contact. In de kids boxing lessen wordt er spelenderwijs gewerkt aan verschillende vaardigheden zoals discipline, conditie, concentratie en coördinatie.

Daarnaast is de boks sport ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen te vergroten.

Naast het boksen zelf, wordt er in de kids boxing lessen veel aandacht besteedt aan sociale vaardigheden zoals mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen, mindset, wederzijds respect en emotie regulering bij kinderen.

Samen met de instructrice zal er per kind gekeken worden naar welke doelen bij het kind passen, zodat de lessen hier op kunnen worden aangepast.

PRIJZEN

Kids only

50Per maand
  • Onbeperkt groepslessen van 30 min
  • Education
  • Conditie en techniek
  • Vrijdag 16.00-16.30
  • Soon more dates!

VEELGESTELDE VRAGEN

Alle bokslessen van Boxingstudio MM zijn goed te volgen, of je nu wel of geen bokservaring hebt. Doorzettingsvermogen is belangrijk. Jezelf durven uitdagen en elke bokstraining weer het beste uit jezelf willen halen.Boksen helpt goed als je wilt afvallen, en als je sterker en zelfverzekerder wilt worden. Je krijgt er bovendien een ijzersterke conditie van. Je gaat gegarandeerd calorieën verbranden en je zal je zeker prettiger voelen. Tijdens het boksen mag je namelijk ‘uit je hoofd’ en kan je jouw irritatie of STRESS uiten op de bokszakken.

Behalve een lading aan Motivatie zorg ook voor sportkleding waarin jij je lekker voelt. Zorg voor schone kleding en schone sportschoenen. Een flesje water en een handdoek zijn ZEKER nodig.
Of je nu wel of geen ervaring hebt. Of je een beginnende of ervaren bokser bent; de Boxingstudio MM bokslessen in Eindhoven zijn voor ieder niveau geschikt. Het gaat erom dat jij het maximale uit de training haalt voor jezelf. Dat je jouw conditie wil verbeteren, en gaat voor het maximale resultaat.Je zult al snel merken dat je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en dat jij de bokstechnieken onder de knie krijgt.

Onze trainingen duren 30 min of 60 min.

Jazeker! Het initiatief Pink Boxing bewijst dat. Steeds meer vrouwen komen achter de voordelen van boksen. Door alle positieve publiciteit wordt het imago van de bokssport met rasse schreden opgepoetst. Boksen is een sport voor iedereen geworden.
Boksen is een sport voor alle leeftijden. Ook als 40- of 50-plusser kun je prima beginnen met boksen. Misschien ga je niet zo snel als de jeugd, maar heb je door al je levenservaring de techniek sneller onder de knie. Begin simpelweg zo snel mogelijk met een proefles en laat je verrassen.

Als je proeflessen komt volgen hoef je nog geen eigen bokshandschoenen te kopen. Als je vaker komt boksen, zijn eigen bokshandschoenen wel verplicht. Vraag aan je personal trainer voor advies

De meeste boksers hebben bandage onder hun bokshandschoenen, maar dit is niet verplicht. Je kunt de bandage aanschaffen ter bescherming van de knokkels en stevigheid van de polsen. Deze kan je in een sportzaak kopen.

De minimale leeftijd is 16 jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.